AnimA 8/9/2015 19:30:59 瀏覽: 4534

小新全家搬到墨西哥?!

一眾八、九十後,對於野原家深信都唔會陌生,自高叉超人之後,野原家今次又要面對重大挑戰,就係---野原廣志升職,舉家移民到墨西哥。

講日文都撈到亂晒嘅小新,離開春日部去到人生路不熟嘅地方,唔單止面臨生活習慣改變、語言隔膜、思鄉情緒等等狀況,仲要遇到怪人鄰居,最不可思議嘅竟然係墨西哥「仙人掌」會吃人,到底小新最終結局會係點呢?

不過,一眾香港小新迷睇怕就唔知幾時先會知結局,皆因哩套《蠟筆小新之我的搬家物語 - 仙人掌大襲擊》係日本已經落畫,來緊就係台灣、新加坡同馬來西亞等東南亞地方上映,但香港個期就........所以,想睇嘅話,一係等香港上映,一係就等出碟啦!

Login with Facebook

Not yet reviewed by any member. You can be the FIRST one to write a review.
還沒有發表評論,您可以成為第一位發表評論的人。

瀏覽更多文章

E D E N K I *