161cm 14/7/2014 13:03:41 瀏覽: 4425

捧盃後做的第一件事:嚟張自拍先啦!

 

恭喜恭喜!德國終於贏得今屆世界盃!2014巴西世界盃決賽,兩大足球強隊德國對阿根廷,兩隊都實力相當,上演了一場精彩決賽,最後在加時由馬里奧葛斯一腳射入今屆最後一球,讓德國以1:0擊敗宿敵阿根廷,第4次捧盃成功!

 

而各位靚仔球員,捧盃後做的第一件事又是什麼呢?當然是先來張自拍,跟天下網民和球迷分享喜悅啦!

 

 

見到啦?看見前峰普度斯基跟舒韋恩史迪加相相咀咀慶祝,就知他們有多興奮!所以別再經常說港女才愛「相機食先」等等風涼話啦,連世界盃球星都想「相機捧先」,你就知道,這只是一種「開心 share」的想法啦!

 

Lukas Podolski Twitter | https://twitter.com/Podolski10

 

更多世界盃猛料:http://www.edenki.hk/FIFA2014

 

【延伸閱讀】

 

 

Login with Facebook

A Long (會員)
發表於 16/7/2014 16:47:57

F!!!!基未隆=-=
回覆  ·      ·          0
ABraha (會員)
發表於 14/7/2014 16:34:48

笑左
回覆  ·      ·          0

瀏覽更多文章

E D E N K I *