手提電話及平板電腦

[Kpop] AOA <Miniskirt>迷你裙 性感迷人MV!

AOA,穿上拉鏈迷你裙,加上迷人舞步,性感升級!

 

 

[認真做Kai事] 日本動物園猛獸走失演習

日本上野動物園最近有個演習,假設動物園有野獸走失,員工應該點應付,但呢隻可愛到咁嘅tiger仔,我真係好難投入囉!!!

 

 

 

 

 

才華呢啲野,你識條鐵咩?

瑞典有名男子,練成神功,一陽指玩音樂,唔講唔知,原來係馬里奧兄弟(Super Mario)...

 

 

好波!呢啲咪靚抽囉

攻呀攻呀快搶攻,射呀射射他吧!

 

【世界大戰】iPhone7 VS Samsung Note 7大對決

好啦小編要引發世界大戰啦,AndroidiOS之間嘅鬥爭係永遠都唔完嘅,或者鬥到2046都唔會,推出完Note 7之後等埋一年一度嘅一部iphone7,好啦大家又可以比一比啦。今次iPhone就勁啦,又雙鏡頭,又防水,又鏡面黑,究竟同而家市面上「最勁」嘅Android電話-Samsung Note 7比起上嚟又邊部勁啲呢?(唔係講個名喎) 即刻睇吓呢個由Mashable科技達人整嘅表,就一目了然啦!(就咁睇,好似iPhone勁啲啵)

全球最亂交通 - 非洲 埃塞俄比亞

原來...香港揸車真係算BB班

 

 

[MV推介] SPICA新曲《You Don't Love Me》音樂榜奪冠

《You Don't Love Me》由李孝利作詞、作曲,靈感來自6、70年代黑人靈魂樂,最令人印象深刻的是其反復的歌詞和輕快的節奏。

 

SPICA的宣傳短片上周週末公開後,兩天點擊率累計達100萬次,截止至現在點擊率已破200萬次。

 

 

告別Openrice!Facebook新增「餐廳評論」功能

香港人喜歡吃,所以造就本土餐飲評論網站,如Openrice等等的誕生。但隨著Openrice網站爆出各種負面新聞,如喜記買Like,充斥廣告而欠缺真實評鑑等,Facebook最新推出的「餐廳評論」功能應可殺出一條血路!

E D E N K I *